Рекламирайте при насБългарската улица е най-големият сайт, на който българите в чужбина могат да откриват други българи, близо до мястото на което живеят. Планирани са много нови функции на сайта за близко бъдеще, с което да предложим повече услуги на потребителите.
Все още сме млад сайт, но се развиваме много бързо, като посещенията нарастват с 20% на месец. С множество медийни изяви се стремим да направим българската улица мястото, където българите в чужбина намират приятели и се забавляват в интернет.
Това е само малка част от присъствието ни в медиите, което също се отразява много добре и на нашите рекламодатели, тъй като огромен брой потребители виждат рекламата им:

във вестник 168 часа
в Днес.бг
по Канал 1 на БНТ
в dir.bg
в e-vestnik

Предлагаме Ви нов вид уникална реклама, непредлагана от никой до сега, която гарантира много по-голям брой посещения на Вашия сайт. Предлагаме също и стандартни банери в няколко позиции на сайта.
Вашата реклама може да бъде таргетирана по много признаци, като огромната ни база от потребители гарантира, че точно определни потенциални Ваши клиенти ще видят рекламата Ви.
Моля, ако се интересувате от повече информация, свържете се с нас на help@bgstreet.net и ние ще Ви изпратим пълна презентация на рекламните възможности.